Правила експлуатації механічної помпи для води

Правила експлуатації механічної помпи для води

Чистота і кількість споживаної сирої води має першочергове значення для нашого здоров'я. Інструменти, за допомогою яких ми користуємося водою, повинні бути повністю чистими і придатними до використання.

Необходимость чистки механической помпы

Дотримуючись усього кілька простих правил по утриманню помпи в належному стані, Ви зможете пити хорошу воду, яку з радістю надасть Вам компанія «WaterHouse». Ви платите тільки за воду, її доставка для Вас повністю безкоштовна.

Помпа допомагає нам легко витягувати воду з бутля. Вона служить тому, щоб бутель і вода в ньому залишалися якомога довше чистими. Тому бактерії, весь пил і інше сміття осідають на ній. Нам необхідно регулярно очищати її від всього накопиченого. Інакше наша недбалість обернеться нам же на шкоду. Від того яку воду ми п'ємо, буде залежати наше самопочуття. Від того в якому стані знаходиться помпа буде залежати якість води в ній.

Як відомо багато хвороботворних організмів, потрапивши в воду, починають розмножуватися. Використовуючи бутильовану воду, ми всі сподіваємося на її якість і природну чистоту. Все це буде зведено нанівець, якщо ми не будемо дотримуватися елементарних правил по догляду механізму.

mehanicheskaya pompa dlya vody

Правила по догляду за помпою

  1. Наші руки потрібно гарненько вимити, перш ніж ми почнемо набирати воду.
  2. Ми повинні уникати, попадання рідини на помпу.
  3. Коли ми знімаємо помпу найкраще її покласти трубочкою вгору.
  4. Час від часу ми можемо чистити цей агрегат харчовою содою, розчинивши її у воді.
  5. Для того щоб прибрати всі можливі бактерії, нам потрібно кожні два або три місяці обробляти всі деталі цього механізму наприклад перекисом. Для цього нам знадобиться відповідна ємність. Наприклад, каструля. Налийте в неї воду і тривідсотковий перекис водню в необхідних для цього пропорціях. Помістіть хвилин на тридцять всі деталі механізму в ємність. Після цього, якщо вони не були повністю покриті розчином - переверніть їх на іншу сторону ще хвилин на тридцять. Після прополощіть чистою водою і висушіть її.

Компанія «WaterHouse» володіє всім необхідним спектром обладнання, щоб забезпечити Вас комфортом в області споживання води. Ви можете купити у нас все від підставки для бутлів до кулера.

Яка кількість води нам необхідна

butilirovannaya voda

Ми вивчили питання про експлуатацію механічної помпи. Зараз давайте розглянемо ще одне важливе питання. Найважливіше питання полягає в тому, яку кількість води необхідно нам, людям, для нормальної життєдіяльності нашого організму. Зараз багато хто вивчає це питання.

Піонером у цій галузі є доктор Батмангхелидж, який довів необхідність споживання сирої води для нашого здоров'я і показав в незліченних дослідженнях, що необхідна кількість споживання води і солі допомагає нам вилікуватися від більшості хвороб, включаючи такі як болі в шлунку, мігрень, алергія, астма, артрит. Вода допомагає нам подолати стрес і депресію, впорається з ожирінням і надлишковою вагою. Також споживання води разом з багатьма іншими факторами, як це показали дослідження, сприяє, що не шокуюче це звучить - лікуванню від раку.

Було відкрито, що якщо ми хочемо бути здоровими необхідно щодня випивати мінімум 2 літри сирої чистої води. Якщо ми не звикли до такої кількості води, ми повинні прилаштувати до роботи нашого організму і потроху доводити споживання води до необхідного мінімуму.

Здоров'я Вам всім!

Поділитись в соцмережі:

Інші новини

Підвищення ціни на вартість води

З 1 травня 2021 року ми підняли ціни на доставку води ПО РЕГІОНАХ

Детальніше
Акційна пропозиція для поціновувачів води від ТМ ”СРІБНА”

При замовленні 2 бутлів води "СРІБНА" ви сплачуєте тільки за одну.

Детальніше
Збільшуємо можливості - молоко для приготування кави

Вводимо в продаж молоко, країна виробник - Республіка Білорусь, ВАТ "Савушкин Продукт".

Детальніше
Срібна, Вода Карпатська

Вода із самих Карпат!!!

Детальніше
Нові досягнення!!!

ТОВ "Водограй" отримало сертифікат на систему менеджменту безпечності харчових продуктів - ISO!!!

Детальніше
Відкриття магазину «Water House»

Увага! Увага! Увага! 3 вересня відбудеться відкриття першого магазину «Water House» у місті Рівне!

Детальніше